Prijslijst

Laufwunder voetbalsem blauw

€ 7,25


Laufwunder voetbalsem blauw is een huidvettende crème op basis van kamille en hamamelis. Regelmatig gebruik van deze crème maakt een droge huid zacht en soepel.

Laufwunder Schrundena

€ 8,95


Laufwunder Schrundena is een crème voor behandeling van de ruwe, droge en gebarsten huid. het maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven

Laufwunder voetbalsem hydro (10% ureum)

€ 8,50


Door toevoeging van 10% Ureum helpt Hydrobalm het vochtgehalte in de huidlagen herstellen. De natuurlijke barrière functie van de huid zal weer functioneren.

Mykored Spray

€ 8,75


Antischimmel spray welke speciaal is ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en teen-tussenruimtes. Mykored helpt schimmelnagels te voorkomen.

Mykored Tinctuur

€ 8,25


Mykored Tinctuur is een druppelflesje dat actief is tegen schimmelnagels. Mykored Tinctuur helpt schimmelnagels te voorkomen.

Pedi-Wol (10 gram)

€ 5,95


Pedi-wol is de oplossing voor o.a. wandelaars en sporters. Het wordt gebruikt voor het drukvrij leggen van pijnlijke plekken en ter preventie van blaren. Ook verkrijgbaar in 20 en 40 gram.

Dadi’Oil (3,75ml)

€ 6,95


Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem.